Viņš domāja - kāpēc nav atsevišķas pogas uz sākumu, nevis forumu. Cik atceros, tad agrāk šāda poga bija.
Jautājumu forums (nereģistrētiem)
iesūtīts 28.02.2010. - 00:55
Vai ir iespēja iesniegt dokumentus, kādai klasei ? Ja nav, tad varbūt var uzzināt, kad sāksies jaunais mācību gads ?
Nenoliedz, ka tas ir kā kamols kaķiem,
Kas aizrauj nebūtībā, ievelk dziļi iekšā
Iedod pildspalvu, nomet kladīti priekšā
Un saka - zīmē, kamēr ir vēl iekšās.
/Edijs GL./
Kas aizrauj nebūtībā, ievelk dziļi iekšā
Iedod pildspalvu, nomet kladīti priekšā
Un saka - zīmē, kamēr ir vēl iekšās.
/Edijs GL./
iesūtīts 28.02.2010. - 01:18
Pagaidām šī informācija nav nevienam pieejama un šī iespēja ir atspējota, jo esam izstrādes fāzē. Ja godīgi man ir liels juceklis ar to, kā rīkoties tālāk. Vajag kārtīgu pātagu man...
Talantā viena trešdaļa ir instinkts, otra - atmiņa, trešā - gribasspēks. /Karlo Dosi/
iesūtīts 30.03.2010. - 10:05
Rebellion, iekš 29.03.2010. - 16:36, teica:
Kas noticis ar sadaļu "iGalerija"? Kāpēc tā nepilda savas funkcijas?
Čau! Izveido jaunu pavedienu un apraksti lūdzu šo problēmu. Es pieļauju, ka tai nav nepieciešamo atļauju, ko es pārbaudīšu tūlīt. Man pašam sanāca augšupielādēt attēlu.
Tomēr vēlos ieteikt tiem, kas sanāk augšupielādēt attēlus, to darīt šeit, jo šis projekts ir uz mūžību, bet bildem.lv mūs nesen atkal ieberza, gfx.lv pazaudēja kaudzi bilžu un man jau ir apnicis ar viņiem auklēties, tādēļ šeit droši varat augšupielādēt vajadzīgos attēlus, varēsiet, tiklīdz būsim noteikuši vainu, kas mums šeit radusies.
Talantā viena trešdaļa ir instinkts, otra - atmiņa, trešā - gribasspēks. /Karlo Dosi/
iesūtīts 02.05.2010. - 08:02
Konkursi būs interesantāki, pagaidām izstrādāju, kā tie varētu notikt. Turklāt, man vajag izstrādāt skolu, lai būtu materiāli no kuriem mācīties un tad reizē palaist abas šīs iespējas. Bet ierosinājumus droši rakstiet.
Turklāt Rebellion, jautājumus jāraksta jaunā tēma, lai tie nepazūd jautājumu kaudzē un es neaizmirstu par viņiem. Šis ir nereģistrēto biedru jautājumu pavediens (es augšā to uzrakstīju).
Turklāt Rebellion, jautājumus jāraksta jaunā tēma, lai tie nepazūd jautājumu kaudzē un es neaizmirstu par viņiem. Šis ir nereģistrēto biedru jautājumu pavediens (es augšā to uzrakstīju).
Pieslēgties
Reģistrēties
Palīdzība

pievienot atbildi

MultiCitāts

Ātrā atbilde